CI informatiebijeenkomst 23 januari in Winsum

Bent u of uw kind slechthorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? MED-EL organiseert in samenwerking met Engelsman Optiek en Auditiek een informatiebijeenkomst over hoorimplantaten.

Hoorimplantaten oftewel cochleaire implantaten (CI) zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind. Tijdens deze informatiebijeenkomst worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht.

Wij geven uitleg over het systeem en dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen. Tijdens de informatiebijeenkomst is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaan. Neem gerust iemand mee, wij verheugen ons op uw bezoek!

Datum: 23 januari 2020
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Engelsman Optiek & Auditiek – Hoofdstraat Obergum 8 in Winsum

U kunt zich hier aanmelden.

6 Comments

 • sophia bellaart schreef:

  goedendag ik heb reeds mevrouw sophia bellaart aangemeld voor winsum 23 januari 2020 alleen er kon niet bij vermeld worden dat zij iemand mee wilt nemen .

  dus bij deze extra vermelding ik ruud van veen komt die avond mee met haar.

  want dat kon stond er bij deze dus vriendelijke groeten sophia bellaart en ruud van veen

  • MED-EL Care Center schreef:

   Dankuwel voor de extra informatie. Iedereen is welkom uiteraard!

   Tot morgen!

   Met vriendelijke groeten,

   Rens
   MED-EL Care Center

 • Yachou schreef:

  ,

  Ik draagt CI, heb juist andere apparatuur met audiolinkt bleutooth verbinding met iphone, het is verveling met twee apparatuur laden, is er geen andere dan audiolinkt die via rechtstreeks CI?

  Graag hoor ik u reactie?

  MVG
  YACHOU RACHID

 • Liesbeth Leefsma schreef:

  Goedenavond mijnheer, mevrouw,

  Ik ben Liesbeth Leefsma. Ik draag al jaar en 4 maanden lang een ci. Ik leen al een microfoontje van het Amsterdam UMC voor 4 weken de proef. Ik draag het met de klep aan mijn kleding. Dat is niet handig. Want de kleding is niet stevig genoeg om het goed vast te houden. Dat kan het gemakkelijk verliezen of per ongeluk gevallen op de grond en dan gaat het kapot. Daar gaat de verzekering natuurlijk niet vergoeden. Nee. En dus is het niet handig. Het had moeten alles in de doos zitten zoals: microfoontje, oplader, gebruikaanwijzingsboekje , opbergdoosje, armbandje zoals bv de mobiel die aan de arm zit met de armbandje zoals de mensen wandelen en hardlopen als u het gaat verkopen. Dat is veel veiliger. Dat had moeten erbij zijn. Alleen kreeg ik van de audioloog Femke Theelen microfoontje, gebruikaanwijzingsboekje, oplader en een tasje van andere ci – merk. Verder niet. Daarom geeft de audioloog Femke Theelen mij toevertrouwen dat ik het goed zal oppassen. Maar in de avond raakte ik in de paniek en de microfoontje was eventjes kwijtgeraakt en moest overal zoeken in de woonkamer. Niets gevonden en later vond ik het gelukkig. Niet kapot nee. En het viel vanuit de kleding naar de mobielhoes. Dat gebruik ik de mobiel het. Daarom is het niet veilig. En wel beter een armbandje. Daar ben ik vanmiddag in de stad geweest met mijn vader. We waren paar keer bij de verschillende winkels voor de armband en de verschillende winkeliers vertelden dat daar niet heeft. Dus kan ik niet dragen buiten. En alleen wel even in de huis. Risico is het. U moet heel goed nadenken. Want ik durf het niet te dragen.

  Met de vriendelijk groeten,

  Liesbeth Leefsma

 • Caroline van der Ven schreef:

  Beste mevrouw Leefsma,

  Het is niet helemaal duidelijk welk onderdeel u precies bang bent om te verliezen. Bedoelt u de processor ? Hierover kunt u het beste contact opnemen met het MED-EL Care Center via emailadres cc-nieuwegein@medel.com of telefonisch op telefoonnummer 085 76 00 167.

  Met vriendelijke groeten,

  Caroline

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Wilt u meer informatie, tips en ervaringen ontvangen?
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  U ontvangt max 1x per maand onze nieuwsbrief.