CI informatiebijeenkomst 8 november in Lemmer

Bent u of uw kind slechthorend en helpen hoortoestellen u niet meer voldoende? MED-EL organiseert in samenwerking met audicien Hulp bij Horen in Lemmer een informatiebijeenkomst over hoorimplantaten.

Hoorimplantaten oftewel cochleaire implantaten (CI) zijn geschikt voor alle leeftijden en worden al meer dan 25 jaar geïmplanteerd. Als u slechthorend bent en zelfs de krachtigste hoortoestellen niet meer helpen, kunt u baat hebben bij het nemen van deze volgende stap. Of misschien is uw kind slechthorend en wilt u graag informatie zodat u een goede keuze kunt maken voor uw kind. Tijdens deze informatiebijeenkomst worden alle aspecten van de implantatie en het revalidatietraject belicht.

Wij geven uitleg over de nieuwste audioprocessor en luisterhulpmiddelen voor telefoneren, vergaderingen bijwonen en het luisteren naar muziek en TV. Ook zullen er dragers van een CI zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun persoonlijke ervaring. Deze bijeenkomst is kleinschalig, waardoor er volop tijd zal zijn voor al uw vragen. Tijdens de informatiebijeenkomst is een schrijftolk en ringleiding aanwezig. Wij zorgen ervoor dat de koffie en thee klaarstaan. Neem gerust iemand mee, wij verheugen ons op uw bezoek!

Datum: 8 november 2019
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: Hulp bij Horen – Nieuwedijk 3 in Lemmer

U kunt zich hier aanmelden.

2 Comments

 • Tom Brans schreef:

  mijn gehoor is slechter aan het worden, vooral wat betreft verstaanbaarheid van spraak.
  Daarvoor heb ik sinds 3 jaar al een gehoorapparaat in de 4e categorie .
  Dat helpt… maar het meeste last heb ik van tinnitus, die steeds erger wordt.
  Ook muziek klinkt minder fraai door dit gehoor apparaat.
  Zou een CI implantaat misschien helpen ??
  Daarom wil graag deelnemen aan de info dag in Lemmer op 8 nov 2019.

 • Marlies Miedema schreef:

  Geachte heer Brans,
  Als een hoorapparaat niet meer voldoet, kan een CI een goede oplossing zijn. Ook kan een CI tinnitus maskeren, maar hier kan ik geen garantie opgeven. U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst in Lemmer. Hopelijk tot dan! Met vriendelijke groet,

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Wilt u meer informatie, tips en ervaringen ontvangen?
  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

  U ontvangt max 1x per maand onze nieuwsbrief.