Hoe ziet een audioprocessor eruit en wat kan ik ermee?

Comfortabel en licht van gewicht

Maak kennis met de SONNET, onze meest recente audioprocessor voor achter het oor. Het is compact en licht van gewicht en past daarom eenvoudig achter uw oor voor optimaal comfort, de hele dag door. We hebben de technologie verpakt in een slank, volledig geïntegreerd en spatwaterdicht ontwerp. Wist u dat u met de SONNET micro-accu de lichtst verkrijgbare audioprocessor heeft die beschikbaar is?

Automatische aanpassing aan de omgeving

Met de SONNET hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanpassen van instellingen of het veranderen van programma’s. Van vergaderingen tot familiefeesten, de audioprocessor richt zich op het juiste geluid op elk moment. De audioprocessor kan zich automatisch en actief aanpassen aan de omgeving en veranderende luistersituaties. Het bootst de natuurlijke werking van de oorschelp zo goed mogelijk na. De audioprocessor combineert een richtingsgevoelige microfoon, windruisonderdrukking en automatische volumeregeling om u een optimale geluidsbeleving te bieden.

Kies uw design

Met veel verschillende kleurcombinaties past de SONNET bij iedere outfit en bij iedere gelegenheid. Of u nu kiest voor onopvallend of juist bijzonder in het oog springend, de SONNET maakt vele opties mogelijk. Kies uw eigen design met de kleurrijke verwisselbare spoel en met microfoon- en batterijkapjes die in een handomdraai kunnen worden verwisseld.

Kleuropties

Voor meer informatie over de designmogelijkheden
van de SONNET bekijk de video en de website 

Voordelen van de SONNET

  • Het is comfortabel en licht
  • De audioprocessor past zich automatisch aan de
    luistersituatie aan
  • Veel designs mogelijk
  • Kan makkelijk verbonden worden
  • Spatwaterbestendig
  • Tot 4 dagen lang onafgebroken hoorplezier

Word verbonden

Praat aan de telefoon, luister naar muziek of participeer in gesprekken. Met het implantaatsysteem van MED-EL kunt u weer deelnemen aan de dagelijkse bezigheden zonder dat u gebruik hoeft te maken van accessoires. Het is daarbij wel mogelijk om de SONNET te verbinden als dat wenselijk is. Zo kan de SONNET draadloos verbonden worden met de telefoon, televisie, audioapparatuur. Er zijn verschillende mogelijkheden om de SONNET te verbinden, bekijk een overzicht van de mogelijkheden en onze nieuwste draadloze technologie.

Vertrouw op lang hoorplezier

Dagenlang, niet urenlang. Met één setje batterijen zorgt de SONNET ervoor dat u tot 4 dagen lang onafgebroken kunt horen. Of geniet van zorgeloos horen met de SONNET accu’s.

Spatwaterbestendig

Uw SONNET is altijd beschermd tegen regen, transpiratie of ander vocht. Het maakt niet uit of de zon schijnt of dat het regent, de SONNET zorgt voor het beste gehoor, waar u ook bent. Ook kunt u zwemmen met de audioprocessor als u gebruik maakt van de volledig waterbestendige WaterWear (een waterbestendig omhulsel).

RONDO 2 geïntegreerde audioprocessor – alles in één

Als uw voorkeur uitgaat naar een audioprocessor die u vrij van uw oor kunt dragen en gemakkelijk kunt bedekken met uw haar, dan is de RONDO 2 de beste keuze. De unieke RONDO 2 is een audioprocessor die de processor, interne accu en spoel in één compacte en handige unit onderbrengt. Geen kabels, geen knoppen, geen zorgen… gewoon opzetten en u kunt horen.

Lees meer over de voordelen van RONDO 2