Schrijf u in voor de CI informatiebijeenkomst

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center of op een externe locatie.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens deze CI informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair Implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Komt een van deze data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we direct een afspraak.

Wegens de maatregelen rond COVID-19, houden we de informatiebijeenkomsten online. U kunt zich hiervoor aanmelden via het formulier. Daarna ontvangt u een link voor de online-bijeenkomst.

Meld u aan

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk daarom zijn er per informatiebijeenkomst beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u hieronder aan voor een van de CI informatiebijeenkomsten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Ben je student, en wil je ook graag een keer een CI informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan hier, inschrijven voor studenten.

22 juni 2020 in CI. wat is het

Geen last meer van lawaai met je cochleaire implantaat

Als CI drager voortaan geen last meer van achtergrond lawaai, zoals wind en andere ongewenste geluiden: het kan. Maar hoe werkt het? Lees hier alles over het onderdrukken van lawaai met je cochleair implantaat.

Lees meer
8 juni 2020 in CI. wat is het

Wat is het verschil tussen geluid en lawaai?

De audio processor van je CI onderdrukt lawaai als bijvoorbeeld de wind, zodat jij andere geluiden beter hoort. Maar wat voor lawaai precies, en waarin verschilt lawaai eigenlijk van andere geluiden?

Lees meer