Schrijf u in voor de CI informatiebijeenkomst

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center of op een externe locatie.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens deze CI informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair Implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Komt een van deze data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we direct een afspraak.

Binnenkort is er ook weer een informatiebijeenkomst op locatie bij Weegels Hoorbeleving in Kerkrade. Hier leest u meer informatie over de bijeenkomst die op 4 juli is gehouden.

Meld u aan

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk daarom zijn er per informatiebijeenkomst beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u hieronder aan voor een van de CI informatiebijeenkomsten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Ben je student, en wil je ook graag een keer een CI informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan hier, inschrijven voor studenten.

21 februari 2019 in Ervaringen

Help de toekomst van horen met een cochleair implantaat vooruit

Help het UMCG met wetenschappelijk onderzoek voor de toekomst van het dragen van cochleair implantaten (CI).

Lees meer
15 februari 2019 in CI. wat is het, Ervaringen

CI drager Maaike, vertelt over haar unieke bezoek aan het MED-EL hoofdkantoor in Innsbruck

Lees de unieke belevenis van Maaike die al 23 jaar drager is van een cochleair implantaat. Ze bezocht samen met andere dragers het hoofdkantoor van MED-EL waar ze zag hoe implantaten precies worden ontworpen. Ik werd welkom geheten in een familie.

Lees meer