Schrijf u in voor de CI informatiebijeenkomst

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center of op een externe locatie.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens deze CI informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair Implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Komt een van deze data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we direct een afspraak.

Op 23 januari is er een informatiebijeenkomst op locatie bij Engelsman Optiek & Auditiek in Winsum. Hier leest u meer informatie over de bijeenkomst.

Meld u aan

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk daarom zijn er per informatiebijeenkomst beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u hieronder aan voor een van de CI informatiebijeenkomsten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Ben je student, en wil je ook graag een keer een CI informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan hier, inschrijven voor studenten.

28 januari 2020 in CI. wat is het

Zes factoren die invloed hebben op het succes van een implantaat

Er zijn verschillende factoren van invloed op hoeveel voordeel u als volwassene heeft van een implantaat. Uw persoonlijke achtergrond op het gebied van gehoor en gehoorverlies speelt een rol. Lees de zes factoren die effect hebben op de manier waarop u hoort met een cochleair implantaat.

Lees meer
6 augustus 2019 in CI. wat is het

Wat is een geïndividualiseerd cochleair implantaat?Het beste cochleair implantaat is het implantaat dat zo goed mogelijk in uw oor past. Een geïndividualiseerd CI is speciaal ontworpen om in uw slakkenhuis te passen. Op welke manier verbetert dit uw gehoor? Lees alles over hoe het werkt en wat uw opties zijn.

Lees meer