Schrijf u in voor de CI informatiebijeenkomst

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center of op een externe locatie.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens deze CI informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair Implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Komt een van deze data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we direct een afspraak.

Meld u aan

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk daarom zijn er per informatiebijeenkomst beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u hieronder aan voor een van de CI informatiebijeenkomsten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Ben je student, en wil je ook graag een keer een CI informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan hier, inschrijven voor studenten.

7 mei 2020 in CI. wat is het

De SONNET 2: gemaakt voor iedere levensstijl, gemaakt voor jou

De SONNET 2 is ontworpen om jou een zo goed mogelijk gehoor te geven. In het restaurant, bij concerten of tijdens een wandeling: overal hoor je optimaal. Lees hier wat de SONNET 2 jou als CI drager kan bieden.

Lees meer
2 april 2020 in CI. wat is het, Ervaringen

De SONNET 2 Audioprocessor onder de loep

Ken je de nieuwe SONNET 2 Audio Processor al? Met de nieuwste geluidstechnologie, nieuwe aansluitbaarheid opties en zelfs een app, is het apparaat gemaakt om jou een natuurlijk gehoor te geven.


Lees meer