Schrijf u in voor de CI informatiebijeenkomst

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center of op een externe locatie.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens deze CI informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair Implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Komt een van deze data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we direct een afspraak.

Binnenkort is er ook weer een informatiebijeenkomst op locatie bij Weegels Hoorbeleving in Kerkrade. Hier leest u meer informatie over de bijeenkomst die op 4 juli is gehouden.

Meld u aan

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk daarom zijn er per informatiebijeenkomst beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u hieronder aan voor een van de CI informatiebijeenkomsten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

Ben je student, en wil je ook graag een keer een CI informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan hier, inschrijven voor studenten.

19 juli 2018 in Ervaringen

Roger21, de perfecte aanvulling op je MED-EL Cochleair Implantaat

Via een ontvanger die onzichtbaar op de processor wordt geplaatst, kan de SONNET audioprocessor draadloos verbinding maken met de Roger solo apparatuur. Hoe werkt het en in welke situaties komt hij van pas?

Lees meer
12 juli 2018 in Ervaringen

Waarom iedere CI kandidaat meerdere informatie-bijeenkomsten zou moeten bezoeken

Ellen Esselman-Hartman heeft een half jaar een cochleair implantaat van MED-EL. Zij vertelt over haar keuze en waarom bij het kiezen van het gehoorimplantaat systeem het zo belangrijk is om verschillende informatiebijeenkomsten te bezoeken.

Lees meer