Schrijf u in voor de CI informatiebijeenkomst

Komt u of uw kind in aanmerking voor een cochleair implantaat? En wilt u daarover goed geïnformeerd worden zodat u een weloverwogen keuze kunt maken? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de CI informatiebijeenkomst in het MED-EL Care Center of op een externe locatie.

U wordt verwelkomd door een ervaringsdeskundige en een audiologisch specialist van MED-EL. En tijdens deze CI informatiebijeenkomst komt u in contact met andere kandidaten.

U wordt uitgebreid geïnformeerd over:

  • Cochleair Implantaat: wat is het en hoe werkt het?
  • Hoe maakt u de juiste keuze voor een CI merk?
  • Hoe bereidt u zich voor op de operatie?
  • Hoe ziet het revalidatieproces eruit?
  • Praktische tips en adviezen.

Uiteraard nemen wij en onze ervaringsdeskundige alle tijd voor het beantwoorden van uw vragen.

Komt een van deze data u niet goed uit? Of maakt u liever een persoonlijke afspraak met een van onze specialisten? Neem dan gerust contact met ons op, dan maken we direct een afspraak.

Binnenkort is er ook weer een informatiebijeenkomst op locatie bij Weegels Hoorbeleving in Kerkrade. Hier leest u meer informatie over de bijeenkomst die op 4 juli is gehouden.

Meld u aan

Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk daarom zijn er per informatiebijeenkomst beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Meld u hieronder aan voor een van de CI informatiebijeenkomsten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw aanmelding te bevestigen. Uiteraard mag u iemand meenemen.

12 juli 2018 in Ervaringen

Waarom iedere CI kandidaat meerdere informatiebijeenkomsten zou moeten bezoeken

Waarom iedere CI kandidaat meerdere informatiebijeenkomsten zou moeten bezoeken Ellen Esselman-Hartman (53) uit Almere heeft een half jaar een cochleair implantaat van MED-EL. Zij vertelt over haar keuze en waarom... Lees meer
1 maart 2018 in Ervaringen

CI ervaringen. Astrid: ik kon meteen horen

Als kind was ik al slechthorend. Ik had een gehoorverlies van ongeveer 35% en kreeg gehoorapparaten. Deze vond ik vreselijk. Voor mij was dit ’nepgeluid’ en daarom droeg ik ze niet. Ik had er erg veel last van.

Lees meer