SONNET 2: gemaakt voor u

Pas uw leven niet aan uw audioprocessor aan – kies de processor die bij u past! Wat uw levensstijl ook is, SONNET 2 is gemaakt voor u. Draag het zoals u het wilt. Verbind hem met de telefoon die u al heeft. En ervaar een geweldige geluidskwaliteit, wat u ook doet.

Moeiteloos luisteren

Met de meest moderne Adaptive Intelligence en onderdrukking van zowel constante als fluctuerende ruis, is de nieuwste audioprocessor, SONNET 2, ontworpen om optimaal te horen in elke omgeving.

Met de SONNET 2 hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanpassen van instellingen of het veranderen van programma’s. Van vergaderingen tot familiefeesten, de audioprocessor richt zich op het juiste geluid op elk moment. De audioprocessor kan zich automatisch en actief aanpassen aan de omgeving en veranderende luistersituaties. Het bootst de natuurlijke werking van de oorschelp zo goed mogelijk na. De audioprocessor combineert een richtingsgevoelige microfoon, windruisonderdrukking en automatische volumeregeling om u een optimale geluidsbeleving te bieden.

Voor elke stijl

Er zijn meer dan 190.000 manieren om uw SONNET 2 te dragen. Van kleurrijke microfooncovers tot hippe Design Covers, SONNET 2 kan worden aangepast aan elke stijl.

Eenvoudige streaming

AudioLink verbindt de SONNET 2 met telefoons, tablets, TV’s en nog veel meer. Het kan eenvoudig worden verbonden met elk apparaat met Bluetooth of een koptelefoon aansluiting.

Blijf verbonden

De AudioKey app voor iPhone en Android kan luisterinstellingen regelen en helpt u de SONNET 2 te lokaliseren. De exclusieve functie Guardian Role is ook geweldig voor kinderen met meerdere verzorgers.

Vertrouw op lang hoorplezier

Dagenlang, niet urenlang. Met één setje batterijen zorgt de SONNET 2 ervoor dat u tot 4 dagen lang onafgebroken kunt horen. Of geniet van zorgeloos horen met de SONNET 2 accu’s.

Spatwaterbestendig

Uw SONNET 2 is altijd beschermd tegen regen, transpiratie of ander vocht. Het maakt niet uit of de zon schijnt of dat het regent, de SONNET 2 zorgt voor het beste hoorresultaat, waar u ook bent. Ook kunt u zwemmen met de audioprocessor als u gebruik maakt van de volledig waterbestendige WaterWear (een waterbestendig hoesje).

Voordelen van de SONNET 2

  • Het is comfortabel en licht
  • De audioprocessor past zich automatisch aan de
    luistersituatie aan
  • Eenvoudige streaming met de AudioLink
  • Luisterinstellingen regelen via de AudioKey app
  • Veel designs mogelijk
  • Spatwaterbestendig
  • Tot 4 dagen lang onafgebroken hoorplezier