Ervaringen

Dankzij SONNET kan ik mee doen met Strong Viking Run, wie had dat gedacht

Door 26 september 2019 Geen reacties

Angelique draagt een SONNET audioprocessor. Ze heeft afgelopen zomer meegedaan met de Strong Viking Run. Met behulp van de WaterWear was het geen probleem om nat te worden.

Strong Viking run meedoen met de SONNET audioprocessorNooit gedacht dat ik dit zou kunnen. Een Strong Viking run is echt afzien maar ook echt genieten. De missie van Strong Viking is om je zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan!

Je doet het met elkaar en je helpt elkaar. Je hebt elkaar nodig , want in je eentje lukt het niet om de hindernissen te overwinnen. Daarom is het zo belangrijk om goed te kunnen horen. Met mijn MED-EL SONNET audioprocessor kon ik probleemloos meedoen. Ik droeg mijn SONNET in mijn sporthoofdband die ik ook gebruik om mijn haren uit mijn gezicht te houden. Voor de hindernissen met water, zoals de 12 meter lange glijbaan, maak ik gebruik van de WaterWear.

Ik kijk nu al uit naar de volgende Viking run op 12 oktober!

Angelique Ammerlaan

Meer informatie over de SONNET vind je hier.
Lees ook Angeliques ervaring over de nieuwe AudioLink.

Vond u het verhaal van de Angelique interessant? Laat het ons hieronder weten.
Voor meer tips en ervaringen over CI, schrijf u in voor de MED-EL nieuwsbrief.

Cochleair implantaat informatiebijeenkomst Med-el

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  • Wilt u meer informatie, tips en ervaringen ontvangen?
    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

    U ontvangt max 1x per maand onze nieuwsbrief.